Pripovedovalska orodja

Vsebinsko premišljena in oblikovalsko dovršena pripovedovalska orodja so namenjena predvsem uporabi v vrtcu ali šoli, prinesla pa bodo veselje tudi v domačo dnevno sobo.

Omogočajo številne načine in kompleknosti rabe. Po petih letih razvijanja in testiranja jih lahko končno ponudimo vsem tistim, ki bi jih radi kupili.

Pripovedovalska orodja

Pripovedovalska škatla

Komplet treh pripovedovalskih orodij za spodbujanje verbalnega in vizualnega pripovedovanja v vrtcu in šoli vsebuje pripovedovalske kocke, pripovedovalske prosojnice, pravljični zemljevid in knjižico z navodili in dodatnimi vsebinami.

Več

Pripovedovalska orodja odlikujejo

STROKOVNOST in ZNANJE
Orodja so zasnovana na podlagi poglobljenega teoretičnega in praktičnega znanja s področja pripovedovanja in pravljice. So pedagoško potrjena, njihovo učinkovitost in uporabnost pa smo preverili z več kot 500 otroki različnih starosti.

 

VIZUALNA in OBLIKOVNA DOVRŠENOST
Vsa orodja so oblikovana premišljeno in minimalistično, krasijo jih značilno duhovite ilustracije Matije Medveda.

 

TRAJNOST
Orodja so izdelali slovenski proizvajalci iz kvalitetnih materialov, ki dosegajo vse standarde varne uporabe za otroke. Proizvedena so tako, da bi zdržala dolgo in prinašala veselje številnim generacijam otrok.

 

PEDAGOŠKA PODPORA
Pripovedovalska orodja smo razvili tudi v želji, da bi čim več učiteljev in staršev spodbudili k vključevanju pripovedovanja v njihovo redno delo in druženje z otroki. Redno organiziramo strokovna predavanja in praktične delavnice o pripovedovanju v pedagoškem procesu, izvajamo kulturno-umetnostne dejavnosti in aktivnosti dopolnjujejo z dodatnimi vsebinami.

 

 

Razvoj orodij sta finančno podprla
Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za kulturo RS.